ENCICLOPÈDIA AUDIOVISUAL DE LES CiÊNCIES

La Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya (XTEC) presenta, dins de la seva videoteca digital, un conjunt de vídeos que amb el nom d’Enciclopèdia audiovisual de les Ciències i de les Tècniques, ofereix informació sobre l'assignatura de Biologia Humana

Reproducció i salut (la formació dels gàmetes, la fecundació i la fecundació in vitro, el desenvolupament de l’embrió, el naixement, creixement i desenvolupament, la píndola, la prova de l’embaràs, les manipulacions genètiques, malalties transmissibles per via sexual)

Malalties i exploració mèdica (el càncer, el paludisme, la SIDA, l’infart, el microscopi electrònic, la radiografia, l’ecografia, l’escàner i la ressonància magnètica)

Font de la notícia. Stublogs

 

[@more@]Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.